“U ime obitelji” u lovu na glasove Karlovčana

KARLOVAC – Aktivisti inicijative U ime obitelji organizirali su akciju informiranja građana o predstojećem referendumu koji će biti održan 1. prosinca. U ime koordinacijskog tima za Karlovačku županiju Matija Barberić je rekao kako se na taj način štiti brak koji je od početka zajednica muškarca i žene, a na ovaj način štite se i djeca, te budućnost.

U gradu Karlovcu više od 20 % birača podržalo je referendum, stoga očekujemo dobar rezultat i veliku izlaznost, kaže Barberić. Zadovoljni smo današnjom akcijom, te pozivamo ljude da 25. studenog, u ponedjeljak dođu na tribinu koja će biti održana u Konferencijskoj dvorani ŠSD Mladost na Rakovcu s početkom u 18 sati, dodaje Barberić.

Na pitanje je li potrebno u kriznim vremenima trošiti toliku sumu proračunskog novca na referendum, Barberić odgovara kako se radi o samo 0,25 % proračuna, a novac se ionako troši na brojne druge stvari, primjerice na obnovu voznog parka za koji je izdvojeno 226 milijuna kuna ili nove mobitele koji su stajali 16 milijuna kuna. Isto tako izbori za EU parlament bili su razdvojeni od lokalnih izbora, a vladajući su tada rekli kako je demokracija skupa, stoga je licemjerno sada prozivati nas, dodaje.

Razumijemo da se radi o velikoj svoti novca, no unošenjem ove definicije u Ustav spriječit će se redefiniranje ove bitne vrednote hrvatskog naroda, smatra Barberić. Ne radi se samo o imenu brak, stvari su puno dublje, inače se protivnici ne bi toliko bunili, dodaje.

U svakom slučaju građanska je dužnost izaći na referendum, pa ne propustite priliku 1. prosinca.

u_ime_obitelji23111

error: Content is protected !!