KABA

Krleža u Karlovcu – Vukmirica i Militargrenzenmuzik bend oduševili

KARLOVAC – Nastupom Željka Vukmirice & Millitargrenzemusik benda u Gradskom muzeju Karlovac sinoć je započela projekta Krleža u Karlovcu. Poznati hrvatski glumac, praćen renomiranim glazbenicima Milom Stavrosom (bubnjevi), Jurom Vrandečićem (kontrabas), Mariom Igrecom (gitara) i Željkom Kovačevićem (saksofon), oduševio je Karlovčane svojim Petriza und Millitargrenze programom u kojem na glazben i duhovit način obrađuje Balade Petrice Kerempuha, što je popraćeno i stand-upom samog Vukmirice. Dupkom puna dvorišna dvorana Gradskog muzeja bila je premala da primi sve zainteresirane za nastup koji je trajao oko 90 minuta.

Udruga za razvoj građanske i političke kulture Karlovac Polka kao organizator zahvaljuje svim građanima koji su se odazvali pozivu, izvođačima i onima koji su pomogli u ostvarenju događaja. Projekt Krleža u Karlovcu financijski pomaže Karlovačka pivovara temeljem provedenog donacijskog natječaja “Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju”.

Udruga Polka će 26. prosinca u kafiću Mods u Radićevoj ulici u Karlovcu proslaviti godinu postojanja koncertom jazz gitarista Gorana Ilića i vokalistice Astrid Kuljanić, koja trenutačno pohađa postdiplomski studij na Manhattan school of Music u New Yorku. Ulaz je slobodan.