KABA

Otvoren 5. Sajam vjenčanja Karlovačke županije

KARLOVAC – Za sve buduće mladence nezaobilazno odredište ovog je vikenda Sportska dvorana Osnovne škole Grabrik, gdje je jutros otvoren 5. Sajam vjenčanja Karlovačke županije. Na 1.200 kvadratnih metara izložbenog prostora svoje proizvode i usluge predstavlja sedamdesetak izlagača.

Između ponude novih krojeva vjenčanica i najmodernijih svečanih muških odijela, raskošnih cvjetnih aranžmana, elegantnog svadbenog prstenja, originalnih pozivnica i zahvalnica, foto i video studija, frizerskih salona, plesnih škola, glazbenih sastava i ostalih usluga iz industrije vjenčanja, budući mladenci za sebe mogu odabrati ono što najbolje odgovora njihovim željama.

Sajam vjenčanja u Karlovcu se počeo održavati 2010. godine. Od tada do danas, ova je sajam postao jedan od značajnijih gospodarskih, ali i društvenih događaja u Karlovcu, ali i cijeloj Karlovačkoj županiji, na kojemu možete na licu mjesta pronaći sve što vam je potrebno za vjenčanje iz snova. Mnogim mladim parovima možda je i najvažnije da im Sajam nudi mogućnost da svoju svadbenu svečanost dogovore na jednom mjestu, bez nebrojenih telefonskih poziva radi dogovaranja detalja i jurnjave s jednog kraja grada na drugi kako bi sve organizali baš onako kako su zamislili.

Ova manifestacija objedinjuje čitavu industriju organizacije vjenčanja, a obzirom da na karlovačkom području svake godine brak sklopi oko šest stotina parova, što znači oko 1.200 nevjesta i ženika, te isto toliko kumova i roditelja, riječ je definitivno o gospodarskoj grani koja pruža velike mogućnosti. Stoga ne čudi da broj izlagača iz godine u godinu raste, te da Sajam privlači i izlagače iz drugih gradova.

Sajam vjenčanja možete posjetiti još sutra od 10 sati ujutro pa sve do navečer, do 21 sati.

Pokrovitelji sajma već su tradicionalno Grad Karlovac, Karlovačka županija, te Gospodarska i Obrtnička komora Karlovačke županije, a za sve posjetitelje ulaz je besplatan.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/sajamvjencanja2013/*{/rokbox}