Dvije zlatne medalje sa natjecanja u Sloveniji za članove TKD Tigar

SLOVENIJA – Članovi Taekwondo kluba Tigar nastupili su jučer na međunarodnom turniru u Ivančnoj Gorici u Sloveniji na kojem je nastupilo više od 300 natjecatelja iz Slovenije, Italije, Slovačke, Hrvatske i BIH. Robert Basara i Martina Brozović su osvojili zlato te su proglašeni najboljim juniorom i najboljom seniorkom natjecanja. Za Tigar je još nastupila i Lucija Cicvara u kategoriji do 55 kg. U prvom četvrtfinalu se sastala sa predstavnicom iz Trsta te je u potpuno izjednačenoj borbi punoj preokreta, u samoj završnici izgubila zbog prevelikog broja opomena za izlaske.

Robert Basara koji inače nastupa u kategoriji do 68 kg, nastupio je također u višoj kategoriji do 73 kg, te je trima efektnim pobjedama nad svojim protivnicima osvojio zlatnu medalju, a zbog velike razlike u bodovima, proglašen je najboljim juniorom natjecanja.

Martina Brozović je nastupila također u višoj kategoriji seniorki do 67 kg iako je njena kategorija do 57 kg. Unatoč tome, i ona je uz dvije efektne pobjede osvojila zlatnu medalju, a zbog velike bodovne razlike i ona je proglašena najboljom među seniorkama.

Tigar je tako nastupom tri natjecatelja i osvajanjem dvije zlatne medalje na ovom međunarodnom turniru, pokazao da se u klubu ozbiljno radi i da u narednoj godini od njega možemo očekivati i puno vrjednije rezultate.

error: Content is protected !!