KABA

Očevid prekinut – uzrok požara restorana na Sabljacima još nije utvrđen

OGULIN – U popodnevnim satima očevid na požaru restorana na Sabljacima prekinut je zbog mraka. Uzrok požara koji je noćas u potpunosti uništio restoran i dalje je nepoznat, a policija nastavlja očevid ujutro.

Podsjetimo, požar je buknuo 10-ak minuta prije ponoći, a prve su na intervneciju stigle snage ogulinske Javne vatrogasne postrojbe. U pomoć su pristigli i dobrovoljni vatrogasci, no ukupno 35 vatrogasaca sa 10 vozila požaru nije moglo stati na kraj.

Jedino što su uspjeli je zaustaviti požar da ne zahvati plinsku stanicu kako boce s plinom koje su bile tamo ne bi eksplodirale. Požar je lokaliziran oko 3 sata u noći, a vatrogasci su ostali sve do podneva radi sanacije zgarišta, kazao nam je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Ogulin Ivan Luketić.

Do jučer jedno od omiljenih mjesta stanovnika ogulinskog kraja gdje su mogli uživati u miru i prirodi, od danas je samo zgarište. Ljudi su restoran na Sabljacima mogli samo promatrati. Prije nepune 3 godine izgorjela je i zgrada HOC-a na Bjelolasici i od tada skijalište nije u funkciji, a Bjelolasica je u financijskim problemima. Ovaj požar koji je u potpunosti uništio restoran Sabljaci koji je u sastavu HOC-a Bjelolasica, samo je novi udarac.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/pozar_sabljaci/*{/rokbox}