Božićni sajam od 16. prosinca na početku Radićeve

KARLOVAC – Karlovačka blagdanska čarolija ove je godine započela paljenjem prve svijeće na Adventskom vijencu smještenom na Trgu bana Josipa Jelačića, a trajat će sve do Nove godine. Uz grad Karlovac u događanjima sudjeluju Gradsko kazalište Zorin dom i Franjevački samostan.

Šestu godinu za redom organiziran je Božićni sajam koji će biti održan na početku Radićeve ulice u grijanom i prigodno dekoriranom šatoru, ove godine na 26 štandova predstavit će se 44 izlagača, većinom s područja naše županije, ali i iz Zagreba, Sesveta, Jastrebarskog, Dugog Sela i Kutine.

Ove godine će se među brojnim proizvodima pronaći i nešto novo u ponudi – proizvodi od konoplje, najavila je zamjenica gradonačelnika Marina Kolaković.  Od noviteta tu je još i igraonica za djecu, kako bi roditelji mogli bezbrižno obaviti blagdansku kupnju.

Pokušaj je da se ove godine božićna događanja u Karlovcu smjeste na kartu turističkih odredišta Hrvatske. U Karlovačku blagdansku čaroliju mogu se uključiti svi građani svojim doprinosom, a svakako ne propustite za početak posjetiti Božićni sajam koji vas od ponedjeljka čeka na početku Radićeve ulice.