Poropatiću stigla pomoć nekoliko dobrih ljudi, treba mu još ogrjevno drvo za zimu

DRAGANIĆ – Nakon što smo prošlog tjedna pisali o Ivici Poropatiću i nevolji koja ga je snašla, podsjetimo, Poropatić živi s nepokretnom suprugom Marom u malenoj kućici u Draganiću, danas stižu veselije vijesti.

Neki od naših čitatelja, kao i gledatelji TV4rijeke pokazali su veliko srce i odnijeli Poropatiću kutije s hranom, što ga je usrećilo do suza. Socijalna pomoć od 600 kuna, te suprugina invalidnina od 850 kuna jedina su nam primanja, no supruga je invalid, preživjela je dva teška moždana udara, nepokretna je i sav njen novac odlazi na lijekove. Nemamo više novca za život i hranu, ispričao nam je Poropatić prošlog tjedna.

Zahvaljujući širokom srcu dobrih ljudi, Poropatić sada barem ima nešto hrane, no najveći problem i dalje mu ostaje ogrjevno drvo, naime neće ga imati dovoljno za čitavu zimu, ako mu možete pomoći, javite se na adresu Draganić 37, ili na broj 091 569 7579.

Poropatić je posudio 50 kuna od susjeda kako bi otvorio žiro račun, jer su mnogi od naših čitatelja pitali i mogu li mu pomoći na taj način. Račun je otvoren na suprugu Maru Amić, a broj je 2400008 – 3110710678.