KA operativa na Maloj sceni pripremila bogat vikend program

KARLOVAC Bogat dvodnevni vikend program pripremile su karlovačke udruge okupljene u mrežu KA operativa. Cijeli program bit će na Maloj sceni.

– Povodom donošenja Operanduma, javnog dokumenta o stanju nezavisne kulture u Karlovcu i potrebnim koracima za njeno unapređenje, članice mreže organizacija u nezavisnoj kulturi KA operativa organiziraju vikend događanje na maloj sceni Hrvatskog doma na kojemu ćete se moći uvjeriti kako novouređeni prostor male scene izgleda kao izložbeni prostor, prostor za razne predstave i performanse, filmske projekcije, ali i koncertni/party prostor za koji je prvenstveno i namijenjen. Na događanju čiji je fokus javni dokument i promocija potreba cijele lokalne nezavisne scene tako će biti predstavljeni i programi dugogodišnjih organizatora događanja u nezavisnoj kulturi kao i mnogi mladi, perspektivni, ali i afirmirani karlovački izvođači i umjetnici, kažu iz KA operative.

I petak i subota na Maloj sceni bit će u znaku glazbe, naravno uz druge sadržaje kao što su dokumentarni filmovi, plesne predstave… Ulaz na sva vikend događanja na Maloj sceni je besplatan. Mi vam donosimo cjelokupni program:

PETAK

20.00 “Nezavisno oko”, izložba fotografija s događanja na nezavisnoj sceni u 2012. i 2013. godini (Izvan Fokusa i Carpe Diem)

21.00 Projekcija filma “Demokracija za 5+”, video priručnika za mlade aktiviste (Domaći)

21.30 Performerska grupa KAMP, predstava “U prolazu” (Domaći)

22.00 (do 03.00) Koncert: Wanderlust, Absortick, Lizards Exist, Me As Well (Studio 8)

SUBOTA

20.00 “Tobo i večeras u našem gradu”, projekcija najboljih filmova s Four River Film Festivala (Kinoklub Karlovac)

21.00 Suvremena plesna predstava “Flashbulb Memory” (Free Dance)

21.30 Projekcija plesnih filmova s Karlovac Dance Festivala (Free Dance)

22.00 (do 04.00) LED A/V: Naos, Dots, Vedran Božić, Tekitoka (Poluga)

error: Content is protected !!