Bliži se Božić: Otvoren Božićni sajam

KARLOVAC – Svakako posjetite Božićni sajam na početku ulice Stjepana Radića, od raskrižja s ulicom Petra Zrinskog do raskrižja s ulicom kralja Tomislava jer pod velikim grijanim šatorom možete razgledati štandove s prigodnim proizvodima – od božićnih ukrasa, igrački, licitara, rukotvorina, čestitki i knjiga, pa do toplih napitaka, medenjaka i kolača.

bs2

Šesti je to sajam po redu na kojem se građanima predstavlja 44 izlagača sa svojim domaćim proizvodima. Sajam, ove godine, po prvi puta, ima i dječju igraonicu. Uz brojne građane koji su se otišli uvjeriti u bogatu ponudu, na Sajam je došao i gradonačelnik Damir Jelić sa svojim suradnicima. Gradonačelnik Karlovca je službeno i otvorio Sajam, koji je kako smo već kazali, ove godine na 26 štandova okupio 44 izlagača, većinom s područja naše županije, ali i iz Zagreba, Sesveta, Jastrebarskog, Dugog Sela i Kutine.

– Lijepo je što je ovdje, uz božićno ozračje, u pozadini ove poruke, čuvanje radnih mjesta, rekao je gradonačelnik Jelić.

bs4


Ove godine, među brojnim proizvodima, ima i nešto novo u ponudi – proizvodi od konoplje, ali i igraonica za djecu, kako bi roditelji mogli bezbrižno obaviti blagdansku kupnju. Božićni sajam će biti otvoren do 23. prosinca i otvoren je svakog dana od 10 do 18 sati.

bs3

error: Content is protected !!