KABA

HDZ-ovci otputovali na duhovnu obnovu

KARLOVAC – Svrha odlaska na trodnevni seminar u Karmel Svetog Ilije s temom Politika i vjera je provjeriti koliko smo mi koji se bavimo javnim poslom uspjeli spojiti te dvije stvari, naravno da one idu zajedno, kaže predsjednik GO HDZ-a Damir Mandić.

Njegov stranački kolega, potpredsjednik HDZ-a na državnom nivou, ujedno i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić malo je drugačijeg mišljenja. Naime kaže kako u posljednje vrijeme ove dvije stvari sve teže idu zajedno, stoga i idemo provjeriti kako dalje, te dodaje da mu je ovo prva godina da u Karmel putuje “kao kufer”, naime nema nikakve veze s organizacijom, ove godine to je isključivo u aranžmanu HDZ-a.

Za 30 članova županijskog i gradskog ogranka, te vijećnike gradskog vijeća i županijske skupštine predavanja će održati Jakov Mamić, a svi se nadaju da će se vratiti sigurniji u sebe i spremniji na služenje zajednici, jer to i jest glavni cilj politike. Također, iz HDZ-a kažu da su brojni dužnosnici koji su danas otputovali uzeli godišnje odmore, jer nisu bili na skijanju ove sezone.