radionice_czm_grabrik

KARLOVAC – U sklopu projekta “Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku” udruga Carpe Diem nastavlja sa aktivnostima. Nakon već mnogih radionica, otvorene su prijave za novu – radionicu fotografije za početnike. Prijave za sudjelovanjem treba poslati ovaj tjedan, a radionica počinje već ovu subotu.

Radionica je orijentirana na mlade do 20 godina koji tek počinju ili žele naučiti više o fotografiji. Radionica započinje ovu subotu u 11 sati u Centru za mlade u Grabriku, a prijaviti se mogu svi zainteresirani slanjem svojih podataka (ime, prezime, datum rođenja, broj telefona) na e-mail press@carpediemka.info. Radionicu će voditi mladi fotograf Filip Trezner iduća četiri vikenda, a ukoliko će među polaznicima biti zainteresiranih za nastavak i dulje.

Radionica će obuhvatiti sve segmente fotografiranja od početka, pa do obrade. Sudjelovanje je besplatno, a jedini preduvjet je da polaznici imaju vlastiti fotoaparat kojim će se koristiti za vrijeme radionice.

U sklopu projektu upravo traje radionica novinarstva, idući tjedan otvaraju se prijave i za radionicu programiranja, otvorene su prijave i za izlaganje djela vizualne umjetnosti, a aktivnosti će postepeno biti sve više.