“Crnogorac u krevetu” u ožujku u Karlovcu

KARLOVAC – Crnogorska komedija “Crnogorac u krevetu” gostuje 4. ožujka u Karlovcu. Hrvatska publika nezasitna je crnogorskim urnebesnim komedijama te ponovno želi vidjeti „Crnogorca u krevetu”.

Riječ je o poznatoj komediji koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima koja opisuje život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para. U predstavi glumi najpoznatiji crnogorski glumac Peđa Šuškavćević i Lala Novaković. Šuškavćević je jednom prilikom rekao da je mislio da je samo splitska publika nezasitna.

– Odigrao sam u Splitu već osam predstava „Crnogorac u krevetu” i „Petkove muke” i svaki put punimo sale, sve se predstave rasprodaju. Kada smo krenuli sa turnejama, nisam ni slutio da će biti u svim gradovima tako veliki odaziv publike. Predstave ponavljamo već i u drugim gradovima. Veliko mi je zadovoljstvo igrati u Hrvatskoj, jer je Hrvatska publika posebna, naročito u Varaždinu, Vinkovcima, Velikoj Gorici gdje nas je publika čekala nakon odigrane predstave da nam čestitaju jer, kako sami kažu, ne sjećaju se kada su posljednji put pogledali tako dobru komediju. Publika kaže da organizatori predstava svašta nazivaju „urnebesnom komedijom”, a u predstavi se nasmiju svega dva puta. Ovo je zaista urnebesna komedija, gdje se publika ne prestaje smijati…” , kazao je najpoznatiji Crnogorac.

Predstava će biti održana u Domu HV-a, a da ovu komediju vrijedi vidjeti govori i činjenica da je Crnogorac osvojio publiku u svim gradovima Hrvatske gdje je odigrao predstavu. Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete nabaviti u pretprodaji putem web stranice globo-travel.com, a sve informacije možete dobiti na broj 091/344 04 30.

error: Content is protected !!