Uskoro radionice u sklopu LEDukacije

KARLOVAC – Iz Udruge Poluga stiže obavijest da su prijave za radionicu grafičkog i web dizajna u sklopu LEDukacije zatvorene. Iz te udruge ujedno javljaju plan održavanja radionica.

– Radionica u sklopu LEDukacije pod nazivom “Stvaranje brenda – izrada vizualnog identiteta fiktivne tvrtke” sastoji se od sljedećeg programa: analiza projekta, izrada logotipa, primjena logotipa na promotivnim materijalima, izrada vizitke, brošure, mape i ostalih materijala te izrada prezentacijskih slika za klijente. Oni koji su se prijavili za radionice neka ukoliko mogu ponesu osobno računalo s unaprijed instaliranim programima: Adobe Illustrator CS5 (+) i Adobe Photoshop CS5 (+). Naglasak radionice je na poticanju kreativnosti polaznika.

Radionice grafičkog dizajna su 6., 13., 20. i 27. veljače te 6. i 13. ožujka dok će se radionice web dizajna odvijati 20. i 27. ožujka u Centru za mlade u Grabriku u terminima od 18 do 21 sat. Voditelj radionice je Josip Dujmović.

I dok su gore navedene radionice već rezervirane, prijave na ostale radionice (dj-ing, vj-ing) otvorene su do daljnjega, a primaju se na email: udrugapoluga@gmail.com s imenom i prezimenom sudionika, te nazivom radionice.

LEDukacija je financirana od Ministarstva socijalne politike i mladih kroz projekt „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku“ kojeg provodi udruga Carpe Diem. Izvoditelj aktivnosti je udruga za promicanje kreativnosti, rada i organizacije mladih Poluga.

error: Content is protected !!