karlovac_open

  • February 11, 2014
  • Admin
  • 0

KARLOVAC – 4. po redu međunarodni turnir u kickboxu, Karlovac Open 2014., održan je ovog vikenda u ŠKD Mladost na Rakovcu. Nastupilo je 1245 natjecatelja iz 117 klubova iz 15 zemalja. U masovnoj i iznimno jakoj konkurenciji karlovački kickboxing klub Tigrovi, osokoljen domaćim terenom, osvojio je brojne medalje u raznim disciplinama. 12 zlatnih, 6 srebrnih i 8 brončanih medalja Tigrove postavlja na drugo mjesto u ukupnom plasmanu klubova. Najboljim u svojim skupinama proglašeni su Lucija Cicvara u Point Fightingu, Robert Basara u juniorskom Light Contactu, Adam Blauhorn u juniorskom Kick lightu, a u dječjem uzrastu Marko Kusanić. 

Već iduće godine, kao 5. Najjači kickboxing turnir u Europi, Karlovac Open će vjerojatno biti postavljen u seriju   A-Class turnira, kakvih je samo 5 u kickboxing kalendaru WAKO-a (Svjetskog udruženja kickboxing organizacija). 

Pred Tigrovima je sada nastup na Slovakia Open 22. veljače, zatim u Beogradu 01. ožujka, a već 2. ožujka je nastup na Hrvatskom prvenstvu u Imotskom.