Akcija Mladi za mlade – donirajte stara računala za obitelji u potrebi

KARLOVAC – Forum mladih SDP-a Karlovac od danas kreće u humanitarnu akciju Mladi za mlade. Radi se o akciji prikupljanja starih računala koja će biti donirana obiteljima u potrebi. Sličnu akciju proveli su kolege iz Šibensko – kninske županije, te se pokazala uspješnom, stoga smo si i mi u cilj zadali prikupiti barem deset računala, kaže tajnica GO SDP-a Karlovac Marina Novaković Matanić.

Akcija će trajati do 24. ožujka, a svi koji imaju računalo viška mogu ga donijeti u prostorije SDP-a na Rakovcu (I. Kršnjavog 13 a) radnim danom od 9 do 18 sati, više informacija možete dobiti na broju 091 589 9452. Osim toga subotom i nedjeljom od 9 do 12 sati na Gradskoj tržnici bit će postavljen štand SDP-a na kojem ćete moći dobiti dodatne informacije.

Svakodnevno nam se javljaju ljudi koji traže pomoć, odnosno računalo za svoje dijete. Živimo u vrijeme kad si mnogi ne mogu priuštiti kupnju računala koje je danas potrebno svima, kaže Novaković Matanić. Pozivaju i obitelji kojima je potreban ovaj vid pomoći da se jave, ali i gradske tvrtke koje su otpisale stara računala. Ako je neko i neispravno, imamo članove informatičare, koji će ih probati ospobosobiti, dodaje Novaković Matanić.

Ovo je novi put Foruma mladih, a želimo pokazati da politika podrazumijeva i humanitarni rad, odnosno rad za opće dobro, kaže predsjednik Foruma mladih SDP-a Karlovac Josip Bišćanić, te poručuje građanima: donirajte računalo, vaša prošlost, nekome može biti budućnost.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/mladi_za_mlade/*{/rokbox}

error: Content is protected !!