KABA

Mladež odgovara: Niste objektivni, mi smo individue s izraženim stavovima!

KARLOVAC – Nastavlja se rat podmladaka lokalnih podružnica HDZ-a i SDP-a. Prenosimo priopćenje Mladeži HDZ-a koje je reakcija na posljednju prozivku SDP-ovaca na njihov račun.

“Zahvaljujemo gđi. Marini Novaković Matanić radi popularizacije naše Mladeži te što je svojim priopćenjem potaknula mogućnost da se još jednom prisjetimo i navedemo neke od brojnih akcija koje je Mladež HDZ-a Karlovca radila u proteklo vrijeme, a koje pojedini mediji nisu popratili. Vaše pitanje „Koje su to akcije?” koje ste nam putem medija uputili dovoljno govori o Vašoj objektivnosti i poštivanju rada neke druge političke organizacije koja Vama nije po volji ili nije Vaše boje.

Mi se ne bavimo kako Vi kažete „pljuvanjem” jer nigdje niste mogli od nas čuti negativne kritike upućene Vama i Vašoj stranci jer se naš dosadašnji rad bazira na pomoći sugrađanima u humanitarno volonterskim akcijama za razliku od Vas koji se samo bavite kritiziranjem nečijeg rada. Naime, Mladež HDZ-a su individue s izraženim stavovima i jasnim ciljevima. Navedena grupa služi razmjeni informacija, povezivanju i koordinaciji članova, a ni na koji način ne predstavlja odnos nalogodavac – izvršitelj. Ne čudimo se načinu komunikacije na ovakav način pošto niti na državnoj razini kultura komunikacije nije na odgovarajućoj razini.

Molimo Vas da nama, „punoljetnoj djeci” ostavite mogućnost učlanjenja u stranku po našoj osobnoj želji, a o zaposlenjima nam ne govorite. Dovoljno je pratiti medije i vidjeti Vaše kadroviranje na „visokom nivou” i svakodnevnoj „sječi kadrova” koji nisu u Vašoj stranci ili barem blizu nje.

Želimo poslati poruku Forumu mladih: Prvo probajte napraviti nešto dobro za sebe i za naše društvo, a kada sve to napravite onda kritizirajte tuđi rad.

Za kraj, mi idemo raditi, a s Vama se više nećemo i nemamo vremena dopisivati”, poručuje predsjednik MHDZ-a GO Karlovac Matija Vuković.