Odbojkaške utakmice

KARLOVAC – Predzadnje kolo za odbojkaše 1. A hrvatske lige igra se u subotu 1. ožujka. U 2. skupini u kojoj igra Karlovac, Zadar dočekuje Rijeku, a Karlovčani čekaju Varaždin Volley. Početak utakmice je u 20 sati u Školskoj sportskoj dvorani. Karlovac je osigurao prolazak u doigravanje za prvaka Hrvatske, u koje idu prve dvije momčadi skupine. Jedina nepoznanica je s koje pozicije će u nastavak natjecanja. Trenutno su na vodeći, ali Rijeka puše za vratom, sa samo jednim bodom zaostatka. 

Ovog vikenda kreće druga faza natjecanja u 2. A odbojkaškoj ligi za žene. Karlovčanke igraju u skupini od 1. do 6. mjesta zajedno s Velikom Goricom, Mladosti 2, Bjelovarom, Siskom, i Varaždinom Volley. U drugi krug prenijele su samo 2 dva boda, 10 manje od vodećih Velike Gorice i   Mladosti 2. Prvu utakmicu Karlovčanke igraju u nedjelju, u 18 sati, kod Velike Gorice. 
Plavi Zmaj iz Duge Rese od ovog vikenda je u skupini od 7. do 12. mjesta i prvu utakmicu igra u subotu u 17 sati na svom terenu protiv ekipe Vrbovca. Dugoreška Mladost je u skupini od 13. do 16. mjesta, te su ovog vikenda su slobodne. 

Odbojkaši 4 rijeke u 2. A ligi Centar igraju 15. kolo protiv Velike Gorice. Utakmica je na rasporedu u Školskoj sportskoj dvorani u 19.45. Karlovački drugoligaši na šestom su mjestu ljestvice sa 16 bodova.