Lovci na projekte sutra u Karlovcu – radionica za predstavnike jedinica lokalne samouprave

 

KARLOVAC – Sutra s početkom u 10,00 sati u Županijskoj gospodarskoj komori Karlovac bit će održana radionica o infrastrukturnim projektima za predstavnike jedinica lokalne samouprave pod nazivom “Korištenje fondova EU za obnovu i izgradnju infrastrukture”.

Organizatori radionice su Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP), uz sudjelovanje Ministarstva zaštite okoliša i prirode i Hrvatskih voda.

Cilj radionice je okupiti dionike s područja Sisačko-moslavačke, Karlovačke i Ličko-senjske županije kako bi ih detaljnije informirali i konzultirali o mogućnostima su-financiranja infrastrukturnih projekata iz fondova EU. Radionica je zamišljena kao mjesto interakcije nositelja projekata obnove i izgradnje javne infrastrukture i ključnih dionika u nadležnim tijelima kako bi im se pružile relevantne informacije, poručuju organizatori.

Radionica je organizirana u sklopu partnerskog projekta Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU i UNDP-a “Priprema temelja za korištenje sredstava iz fondova Europske unije: Stvaranje baze projektnih ideja za slabije razvijena područja Republike Hrvatske”.