Pripremite se uskoro počinje DJ radionica

KARLOVAC – U sklopu projekta „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku“ Udruga Poluga vodit će i ove godine DJ radionicu na LEDukaciji. Na radionici možete naučiti puštati glazbu za sebe, svoje prijatelje ili u klubu te napraviti dobar promo ili kućni miks. – Također ćemo raditi na tome što želite postići svojom glazbenom selekcijom, kako ju najbolje prezentirati i na koje stvari treba pritom paziti. Osim samih DJ vještina, radionica će biti koncipirana i prema definiranju muzičkog i tehničkog stila polaznika te finalno snimanju miksa koji će se objaviti na servisu Mixcloud u vidu glazbenog projekta, javljaju iz Udruge za mlade Poluga. 

Radionica je koncipirana za osobe koje imaju predznanja i eventualnog iskustva u DJ-iranju, ali nije uvjet. Poželjno je da polaznici nose svoju glazbu: ploče, CD-e ili usb stickove. U Centru za mlade Grabrik osigurat će im gramofone, CD playere i DJ kontrolere, a ovisno o prijavljenoj grupi fokusirat će se na individualni, odnosno grupni rad. Radionice će se održavati svakog četvrtka od 10. travnja do 22. svibnja, u 6 termina, od 18 do 21h.

Prijave su ograničene i traju do 10. travnja, a potvrdu svog sudjelovanja točnije prijavu možete poslati na: udrugapoluga@gmail.com

Voditelj radionice je Domagoj Šavor koji djeluje unutar karlovačkog LED kolektiva kao Dots. Radionice su besplatne i bit će održane u Centru za mlade u Grabriku, a namijenjene su osobama od 15 do 35 godina. LEDukacija je financirana od Ministarstva socijalne politike i mladih kroz projekt „Klub mladih – Centar za mlade u Grabriku” kojem je nositelj udruga Carpe Diem.