web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Svoj svome – za stradale od poplava prikupljeno više od 17 tisuća kuna

KARLOVAC – Ima u glazbi nešto što je odlikuje, glazba u sebi sadrži karakterisitke koje je odlikuju, sklad, boju i ritam. Kada te tri karakterisitke prevedemo u svoj duhovni život, shvaćamo da su nam potrebne da bismo mogli živjeti, rekao je sinoć na humanitarnom koncertu za stradale od poplava pomoćni biskup Zagrebački monsinjor Ivan Šaško.

Možda najviše nam je potreban ritam da bismo zastali i prepoznali da je drugima potrebna naša pomoć. Vođeni tom mišlju Karlovački dekanat organizirao je koncert naziva Svoj svome. Nastupilo je 13 izvođača, a karlovačani su prikupili 17.350 kuna i tako pokazali da smo jedni uz druge kada je najteže.

Koncert je održan i pod pokroviteljstvom grada Karlovca u znak zahvale svima koji su sinoć nastupali, ali i koji su dali svoj prilog. Iako to nije dovoljna svota za pomoć svim stradalima, bar je dar od srca. Ukoliko želite pomoć stradalima od poplava, možete svoj prilog donirati u svojoj župi i tako olakšati teške trenutke kroz koje prolaze naši sugrađani.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/koncert_poplave/*{/rokbox}