Ovog vikenda natjecala se i mladež Crvenog križa Slunj

SLUNJ – Peto po redu gradsko natjecanje mladeži Crvenog križa Slunj održano je 15. ovog mjeseca u prostorijama Osnovne škole Eugena Kvaternika u Rakovici. Natjecalo se šest ekipa, četiri u kategoriji podmlatka i dvije u kategoriji mladeži. Pobjednici kategorije podmlatka su učenici Osnovne škole Cetingrad, na drugom mjestu je ekipa Osnovne škole Eugena Kvaternika Rakovica, treće je zauzela ekipa Osnovne škole Slunj, a na četvrtom je još jedna ekipa iz Rakovice. U kategoriji mladeži pobjednici su učenici Srednje škole Slunj.

Pobjednici ovog natjecanja u kategoriji podmlatka i mladih predstavljat će Crveni križ i svoje škole, na međužupanijskom natjecanju, koje će u travnju biti održano u Dugoj Resi.


– Zahvaljujemo domaćinu Osnovnoj školi Eugena Kvaternika na gostoprimstvu i učiteljima na velikoj pomoći prilikom odvijanja natjecanja. Hvala mentorima ekipa koje su sudjelovale na natjecanju, hvala im na uloženom trudu i radu s učenicima. Veliku pomoć smo imali i od samih učenika koji su nam bili ozlijeđeni i savršeno odglumili zadane scenarije. I kao šećer na kraju pohvale volonterima Crvenog križa Slunj, koji su se uključili kao šminkeri i pomagači u organizaciji natjecanja, rekla je Mirjana Puškarić ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Slunj.