Mlađe selekcije NK Karlovca 1919

JUNIORI
NK KARLOVAC 1919 – NK ŠPANSKO 2:1

Juniorska selekcija NK Karlovca igrala je domaću utakmicu s vršnjacima NK Španskog. Igrači trenera Sanjina Lucijanića pobijedili su s 2:1 pogocima Krivačića. U proljetnom dijelu ovo je juniorima treća pobjeda iz tri utakmice. Po riječima trenera Lucijanića za današnju pobjedu zaslužna je cijela ekipa jer je utakmica bila tvrda i psihički zahtjevna.  U 25. minuti gosti su poveli sa 1:0, a samo deset minuta kasnije Krivačić izjednačuje. U drugom dijelu stvoren je niz dobrih šansi, a jednu takvu spretni Krivačić uspijeva pretvoriti u pogodak i domaćinima donijeti pobjedu. 

KADETI
NK KARLOVAC 1919 – NK ŠPANSKO 0:0

Kadeti Karlovca također su igrali na domaćem terenu protiv NK Španskog i osvojili prvi proljetni bod. Utakmica je završila bez pogodaka, a kako se činilo u prvom poluvremenu Karlovčani su mogli i pobijediti. Zbog par propusta plavo-bijelih napadača nisu realizirane šanse za vodstvo, a iako se dominacija nastavila i u drugom dijelu, pogodaka nije bilo. Trener Đuro Batinić posebno je istaknuo Musulina, Pavlešića i Turkalja za prikazanu igru. 

STARIJI PIONIRI
NK ŠPANSKO – NK KARLOVAC 1919 4:1

Golijada je počela već u 4. minuti pogotkom domaćeg igrača nakon “flipera” u šesnaestercu Karlovca. Nakon samo dvije minute Marinić odličnim udarcem s ruba 16 metara izjednačuje. Već u 12. minuti domaćini opet vode s 2:1, i tim rezultatom odlazi se na odmor. U nastavku gosti zabijaju još dva gola te zasluženo odnose pobjedu. Trener Mario Vrbanić istaknuo je igru Marinića i Bega. 

MLAĐI PIONIRI
NK ŠPANSKO – NK KARLOVAC 1919 2:0

I mlađi pioniri su izgubili na gostovanju u Španskom. Ova selekcija nema još niti jedan bod iz proljetnog dijela prvenstva, i svoju šansu vidjeli su u ovoj utakmici jer su domaćini tik pored Karlovca na ljestvici. Pogodak je pao već u 6. minuti, nakon spretnije reakcije napadača Španskog, a do kraja prvog poluvremena, nakon par propuštenih prilika za izjednačenje, domaćini povećavaju vodstvo na 2:0. Drugi pogodak pao je iz prekida, što je, kako se čini, i najveća mana ovoj selekciji. Trener Miro Pribanić istaknuo je igru Matea Pribanića i Roberta Jakovca.