Nagrade za najbolje radove na natječaju Dobrota je u nama i oko nas

KARLOVAC – Najbolji likovni i literarni radovi na natječaju “Dobrota je u nama i oko nas” nagrađeni su danas u Osnovnoj školi Braća Seljan. Natječaj je objavljen od strane Povjerenstva za provedbu programa poticanja i promicanja duhovne obnove na području Županije, a sudjelovale su sve predškolske ustanove te osnovne škole sa područja Županije. Na natječaj je pristiglo 139 likovnih radova i 18 literarnih radova iz 12 osnovnih i područnih škola te 11 vrtića. Najbolji su danas, točno u podne nagrađeni na svečanosti u OŠ Braća Seljan.

– Natječaj “Dobrota je u nama i oko nas” od velikog je značaja za djecu koja tek usvajaju neke vrijedosti stoga je dobro ulagati u njihov odgoj, rekao je Franjo Franjković, predsjednik Povjerenstva za provedbu programa poticanja i promicanja duhovne obnove na području Županije.

osbs2

Pregled pristiglih radova na ovaj natjačaj izvršili su djelatnici Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu, šport i informiranje Karlovačke županije te su povjerenstvu predložili radove za nagradu. Prema odluci Povjerenstva dodijeljeno je 13 nagrada i to 10 za likovne radove, i tri nagrade za ilterarne radove. Izložbu pristiglih radova inspiriranih dobrotom možete pogledati u Osnovnoj škili Braća Seljan.