KABA

Beršinić zlatna na German openu u Hamburgu

HAMBURG – Karlovačka taekwondašica Tadea Beršinić dodala je još jedno zlato u svoju kolekciju zahvaljujući nastupu na German open G1 turniru nedavno održanom u Hamburgu.

Značajne uspjehe upisali su i ostali članovi Taekwondo kluba Karlovac. Na Bistra openu Lucio Matuzić, Maks Rakočević i Andrej Tuškan osvojili su srebra, dok se medaljom brončanog sjaja okitio Ivan Klarić.

Na Dan Gun openu održanom jučer u Zagrebu Tara Šantavec bila je prva u kategoriji kick, dok je Emil Janušić bio drugi, a Iris Međeral treća.

U kategoriji mlađih kadeta zlato je osvojila Ana Klemen u kategoriji iznad 50 kg, a srebro Nikola Bernardić do 30 kg. Bronce su osvojili Matija Mišković do 39 kg, Borna Šantavec do 36 kg i Patrik Vragović do 51 kg.

U kategoriji kadeta zlatnu su medalju osvojili Lorena Čolja do 55 kg i Mihael Rohtek iznad 65 kg, srebro Danijel Bešić i Martin Piskač, a Luka Varga, Karlo Čovran i Karlo Blašković broncu.

U formama su nastupili Mihovil Šavor Radičević osvojivši KA2 srebro, Danijel Bešić KA5 bronca, Marta Šavor Radičević JB2 srebro dok su zlatna odličja osvojili Zdravko Ferenčina i Yang Jong Hyeok.

tadea14042