Otvorena uskršnja izložba pisanica Udruge obitelji pog. hrv. branitelja i Centra za reh. Ozalj

KARLOVAC – Budimo jedni drugima potpora u ovim teškim vremenima kako bismo ih mogli lakše prebroditi, moglo se čuti sinoć na otvorenju prigodne uskršnje izložbe članica Udruge obitelji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Karlovačke županije i Centra za rehabilitaciju Ozalj.

Bojenje jaja uoči Uskrsa samo je mali dio tradicije u čijoj se pozadini zapravo nalazi poziv na pokoru, promišljanje i dobra djela. Ipak, ovaj mali znak veseli žene iz Udruge obitelji poginulih hrvatskih branitelja te im dođe kao kompenzacija pretrpljene boli i tuge s kojom se još uvijek bore.

Svake se godine, pa tako i ove, predstave nečim novim i zanimljivim – pisanice nastale quilling metodom koje su napravili korisnici ozaljskog Centra, oslikane platnene torbe i slično.

Izložba koja složbeno ostaje otvorena do četvrtka, može se pogledati i iza Uskrsa, a sinoć ju je otvorio zapovjednik Hrvatske kopnene vojske Dragutin Repinc. Ukoliko želite svoju pisanicu, rad vrijednih ruku ovih ljudi dobre volje, možete doći u prostorije Udruge u Domobranskoj 25, a cijena je dobrovoljni prilog.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/anda_perak_izlozba/*{/rokbox}