web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Hrvatska flautistička akademija u Karlovcu

KARLOVAC – Gradsko kazalište ‘Zorin Dom’ u Karlovcu ovog će ljeta od 6. do 13. srpnja biti domaćin zanimljivog i jedinstvenog glazbeno-edukativnog događaja – Hrvatske flautističke akademije. Flautisti iz čitave Europe pohodit će Grad na četiri rijeke kako bi u osam dana intenzivnih seminara, majstorskih tečajeva, predavanja, okruglih stolova i vrhunskih koncerata svjedočili veličanstvenom koncentratu talenta, virtuoznosti i muzikalnosti na jednom za suvremenu klasičnu glazbu iznimno značajnom, a opet relativno sićušnom instrumentu – flauti!

Proslavljeni predavači i pedagozi dolaze iz svjetskih flautističkih velesila SAD-a, Francuske i Velike Britanije. Umjetnički voditelj Hrvatske flautističke akademije Damjan Krajačić uspio je u Hrvatsku dovesti i polaznicima seminara osigurati impresivnu postavu ponajboljih svjetskih flautista i predavača te omugćčiti tjedan dana intenzivnog učenja i druženja koje pokriva ne samo uobičajene studije klasike, već i improvizaciju, te jazz i latin-jazz.

Prijave za sudjelovanje na seminaru krenule su krajem ožujka, a prijaviti se može na e-mail adresu croatiafluteacademy@gmail.com.