Prve ovogodišnje Proljetne promenade u znaku sporta

KARLOVAC – Osmu godinu za redom u Karlovcu je danas počela manifestacija Proljetne promenade. Tijekom svibnja, svake će subote na karlovačkoj Promenadi građani moći uživati u glazbi i plesu, ali upoznati se s radom raznih udruga. Današnja, prva ovogodišnja Proljetna promenada, bila je u znaku sporta.

Jiu-jitsu, cros fit, breakdance, baseball, mačevanje, ronjenje, inline hokej, brdski biciklizam i mažoret ples, samo su neki od sportova s kojima ste se mogli upoznati na karlovačkoj Promenadi. Sportski klubovi i udruge na štandovima postavljenim uz šetnicu predstavljali su svoj rad i aktivnosti.

Mali sportaši tom su prilikom pokazivali što su naučili na treninzima. Maleni hokejaši na improviziranom igralištu pokazali su umijeće zabijanja golova, dok su mačevaoci i košarkaši uživo odigrali i nekoliko mečeva.

Uz predstavljanje sportova i nastup Karlovačkih mažoretkinja, Karlovčani su se mogli besplatno provozati fijakerom. Iduće subote na Proljetnim promenadama će biti EU subota, kad ćete moći doznati više o Europskoj uniji i hrvatskog članstva.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/proljetne_promenade_sport/*{/rokbox}