web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Laburisti: Vratit ćemo radnicima ono što im je ukradeno

KARLOVAC – Kampanja uoči europarlamentarnih izbora uz punom je jeku.

Danas su na karlovačkoj tržnici svoje kandidacijske liste i program za predstojeće izbore za Europski parlament predstavili Hrvatski laburisti – stranka rada.

Među kandidatima na listi laburista nalazi se i aktualni europarlamentarac, Karlovčanin Nikola Vuljanić. Karlovčanima su se danas predstavile i najmlađa kandidatkinja na listi Monika Bogeljić te kandidatkinja Sisačko-moslavačke županije Sanda Kolaković.

Vuljanić je poručio da će se laburisti baviti pitanjima koje velike stranke ne žele otvarati, a to je tko nam je ukrao državu blagostanja.

– Danas je 2014. godina i kažu nam da je umrlo 8 sati rada, osam sati razonode i osam sati sna. Ne, to nije umrlo. To su nam ukrali, a mi znamo tko je, gdje i kada to ukrao, i mi ćemo to vratiti hrvatskim radnicima – poručio je Vuljanić.

Bogeljić je istaknula da je svjesna da su građani izgubili volju za izlazak na izbore i da je nužno vratiti njihovo povjerenje u institucije, dok je Kolaković kao svoje područje istaknula brigu o mladima i njihovom obrazovanju.