web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Proljetne promenade u znaku dječjeg poduzetništva, stigli i partneri iz Poljske

KARLOVAC – Nažalost ovaj kišni dan nije dozvolio pravu ekspresiju Proljetnih promenada, koje su se iz opravdanih razloga preselile u Turističku zajednicu Grada Karlovca. No, i tamo su svi koji su željeli mogli sudjelovati na predstavljanju hrvatsko – poljskog projekta “I ja mogu biti poduzetnik”, odnosno na Sjamu dječjih poslovnih ideja.

pp1

Sajmom dječjih poslovnih ideja zadovoljan je dogradonačelnik poljske općine Igolomie Henryk Jonjczek, koji je u Karlovac stigao s timom od 18 ljudi. Tom prilikom dogradonačelnik Jonjczek je rekao kako vidi da su učenici vrlo motivirani te da ga posebno veseli što je sve planirano za prvu godinu projekta i ostvareno. I zamjenik župana Karlovačke županije Ivan Banjavčić zadovoljan je projektom te angažiranošću učenika na njemu.

pp3

U sklopu navedenog projekta učenici iz Karlovačke županije ove jeseni idu u Poljsku vidjeti kako njihovi partneri nastoje biti uspješni poduzetnici. U projektu sudjeluje Ekonomska škola iz Karlovca, Srednja škola Slunj te Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić iz Ogulina.