web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Tigrovi se vratili iz Poljske i Pule sa 16 odličja

KARLOVAC – Kickboxing klub Tigar nastupio je na dva međunarodna turnira, u Poljskoj i Puli, gdje su ukupno osvojili 11 zlatnih, 2 srebrne i 3 brončane medalje.

Na Otvorenom prvenstvu Poljske nastupila su četiri “tigra”. Lucija Cicvara osvojila je dvije zlatne medalje u disciplini Point fighting do 50 i do 55 kg. Proglašena je i najboljom juniorkom turnira u toj disciplini. Po dvije zlatne medalje osvojili su Matko Živčić u kategorijama starijih kadeta do 69 kila u Light contactu i Kick lightu te mlađi kadet Lukas Jurašić u kategoriji Point fighting do 47 i preko 47 kila. Lukas je proglašen najboljim mlađim kadetom. Uspjeh Tigrova u Poljskoj zaokružio je Marko Smolčić. U kategoriji starijih kadeta do 63 kg uzeo je srebro, a kod mlađih kadeta do 47 kg broncu. U Poljskoj su Tigrovi ukupno osvojili 6 zlatnih, 1 srebrnu i 1 brončanu medalju.

Još osam odličja donijeli su Tigrovi iz Pule, s međunarodnog turnira Alpe Adria open. Adam Blauhorn i Mihael Pavlaković osvojili su po dvije zlatne medalje. Adam je zlata uzeo u seniorskoj konkurenciji do 69 i 74 kg u Light contactu te je proglašen najboljim seniorom turnira. Mihael Pavlaković najbolji je bio u disciplini Point fighting preko 69 i do 74 kile kod starijih kadeta. Seniorka Ivona Bandula osvojila je zlato u Light contactu do 65 kg i proglašena je najboljom seniorkom turnira. Mateo Mokole osvojio je dvije brončane medalje u disciplini Kick light do 74 i do 79 kg, dok je Rudolf Ravbar osvojio srebrnu medalju u kategoriji do 89 kg, juniori. Ukupno su Tigrovi u Puli osvojili 5 zlatnih, 1 srebrnu i 2 brončane medalje.