Jole u petak zabavlja maturante na ŠRC Korana od 20 sati

 

KARLOVAC – Maturanti karlovačkih srednjih škola, točnije njih 840 u petak će prodefilirati karlovačkim ulicama kako bi se pozdravili sa svojim srednjoškolskim obrazovanjem. Već tradicionalno nakon defilea ulicama maturanti organiziraju koncert na kojem kažu konačno zbogom srednjoj školi.

Mautrante će zabavljati rado viđen gost u Karlovcu Joško Čagalj Jole, no to je već poznato. Manje je poznato da je upravo popularni Jole bio izbor gotovo svih maturanata. O toj je temi na današnjoj press konferenciji govorio predsjednik Vijeća maturanata, gimnazijalac Matej Kečkeš, koji je istaknuo da je izvođač na maturijadi izabran jednoglasno na Vijeću i to na temelju provedene ankete među maturantima. Uz glavnog izviđača maturantima će svirati grupa “Novi štos”.

Potpredsjednica Vijeća maturanata Romana Obradović, inače maturantica Ekonomsko-turističke škole u ime svih maturanata zahvalila je sponzorima Karlovačkoj županiji, gradovima Karlovcu, Ozlju i Dugoj Resi te HS Produktu. Ujedno je pozvala  građane na koncert, i naravno da poprate tradicionalnu povorku.

Ulaznice za Maturijadu po cijeni od 30 kuna prodavat će se na ulazu u šator na ŠRC-u “Korana”, a defile ulicama Karlovca kreće s Vunskog polja u 18 sati i 30 minuta.