web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Tigorvi uspješni u Opatiji i Kalsdorfu

KARLOVAC – Članovi Kickboxing Kluba Tigar nastupili su na Hrvatskom prvenstvu u Opatiji te na Masters turniru u Austrijskom Kalsdorfu. U Opatiji su nastupili su seniori u disciplini Light contact i mlađi kadeti u Point fightingu.U seniorskom Light contactu zlatnu medalju osvojio je Adam Blauhorn u kategoriji do 69 kg te je proglašen najboljim seniorom prvenstva. Uz njega nastupila je i Ivona Bandula u kategoriji  do 65 kg i osvojila srebrnu medalju. Kod mlađih kadeta srebrne medalje osvojili su Lucas Radović  do 28 kg, Lukas Jurašić do 47 kg te Tena Bauer do 42 kg. Luka Milanović je ispao u kvalifikacijskim borbama.

Drugi dio tima nastupio je u Austriji na Mastersu, u gradu Kalsdorfu. Juniorka Lucija Cicvara osvojila je zlatnu medalju do 55 kg i srebrnu u konkurenciji seniorki, izgubivši u finalu na zlatni bod (12:11). Stariji kadet Matko Živčić osvojio je srebrne medalje u kategorijama preko 69 kg, discipline Point fighting i light contact. 

Sljedeće natjecanje Tigrovi imaju 24.05. u mađarskom Mattersburgu na Juniors Challengeru, na kojem će nastupiti stariji tim, a nakon toga putuje se u Polaču na međunarodni turnir gdje će nastupiti mlađi tim Tigra.