KABA

u Jospidolu dva teniska turnira za mlade

KARLOVAC – Teniski klub Josipodol bio je domaćin dva teniska turnira Karlovačke županije. Odigrana su dva turnira iz kalendara natjecanja Teniskog saveza Karlovačke županije, u kategorijama dječaka i djevojčica do 11 i 13 godina. Tridesetak djece pokazalo je naučene vještine igranja tenisa te su za taj uspjeh sportski nagrađeni.

U subotu je odigran turnir do 13 godina. U kategoriji djevojčica pobjednica turnira je Roberta Balon (TK Frankopan), drugo mjesto pripalo je Mateji Žanić (TK Frankopan), a treće Loreni Marinić (TK Josipdol). U kategoriji dječaka najbolji je bio Pavle Vukobrat (TK Sporty), drugo mjesto osvojio je  Valentino Zorkić (TK Josipdol), a treće i četvrto mjesto dijele Mario Zajc (TK Frankopan) i Jan Kopriva (TK Frankopan).

U nedjelju su se natjecali dječaci i djevojčice do 11 godina. Kod djevojčica prvo mjesto osvojila je Tena Dubić (TK Sporty), drugo mjesto Karla Marinić (TK Josipdol), a treće Ira Gvozdić (TK Sporty). Kod dječaka prvo mjesto pripalo je Ivanu Vučku (TK Frankopan), drugo mjesto Toniu Belančiću (TK Josipdol), a treće Luki Stipetiću (TK Frankopan).

Sljedeći turnir po kalendaru Saveza ponovno se igra u Josipdolu, ali u kategoriji do 9 godina po pravilima mini-tenisa.