Plavi vitezovi na motorima djeci iz Doma Vladimir Nazor donijeli darove

KARLOVAC – Gotovo 150 motociklista opkolilo je danas Dom za djecu “Vladimir Nazor” što je izazvalo veliku radost malih korisnika Doma koji su s oduševljenjem promatrali brujanje različitih modela motora. Riječ je o motoriziranim policajcima, udruženim u međunarodni moto-klub “Blue knights”. Naravno da motoristi nisu došli praznih ruku jer gdje god idu ovi motorizirani policajci nešto nose sa sobom jer, kako su nam kazali, osnovani su da bi djelovali humanitarno. U Domu “Vladimir Nazor” dočekao ih je dječji smijeh i zanatiželja za motorima, ali i zahvla ravnateljice Doma Maje Vučinić Knežević na vrijednim darovima.

BK2

Nakon zahvale ravnateljice, djeca su motoristima pokazala svoj Dom, ali ih i uponala sa ZILIK-om likovnom manifestacijom koja okuplja brojne umjetnike i djecu iz cijele Hrvatske, a kao mali znak zahvale motoristi su dobili jednu umjetničku sliku nastalu upravo na ZILIK-u, koja će ih uvijek podsjećati na ovaj lijepi susret.

BK1

I recimo još na kraju da su uz motoriste iz Hrvatske s njima došli njihovi kolege motoristi iz susjednih zemalja: Slovenije, Italije i Bosne i Hercegovine stoga možemo reći da je ovo bila jedna uspješna međunarodna humanitarna akcija plavih vitezova na motorima.

BK4