poplava_zupanja_klc_nasl

KARLOVAC – Na poplavljeno područje Županje i Vukovarsko srijemske županije upravo je otišlo i sedam karlovačkih vatrogasaca, šest djelatnika Javne vatrogasne postrojbe grada Karlovca i zapovjednik DVD-a Karlovac, a vodi ih zapovjednik karlovačke JVP-e Miroslav Rade. U pomoć su krenuli po zapovjedi glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića s tri terenska vozila i tri čamca, a po dolasku će biti raspoređeni tamo gdje je najpotrebnije.

Iz vatrogasnog centra ispratili su ih gradonačelnik Damir Jelić te zapovjednik Vatrogasne zajednice Karlovačke županije Goran Franković. No ovo nije prva, a vjerojatno ni zadnja pomoć koja je otišla iz naše županije.

– Tijekom dana smo po nalogu župana Karlovačke županije, a na zahtjev požesko-slavonskog župana poslali isušivače na područje koje je bilo zahvaćeno poplavom. Za sada smo odradili sve ono što smo trebali i što je bilo zatraženo, ali isto tako očekujemo tijekom sutrašnjeg dana nove zahtjeve i naloge za što se i pripremamo, pojasnio je Franković.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/zupanja_poplave_karlovac/*{/rokbox}