web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Karlovački vrtuljak završava humanitarnim piknikom na Korani

KARLOVAC – Sve što je lijepo kratko traje, no sreća je u malim stvarima, ali i u nadi da će se one ponoviti. Karlovački vrtuljak manifestacija za djecu koja je počela na Majčin dan, a danas završila, zasigurno hoće, potvrdila nam je to Andreja Navijalić, pročelnica Odjela za društvene djelatnosti Grada Karlovca. Uz grad Karlovac organizator Vrtuljka je Društvo naša djeca Karlovac. Ove godine moto Vrtuljka je bio „Živimo zajedno ali s razlikama“,a želja je bila potaknuti i organizirati akcije i aktivnosti s djecom i za djecu kroz različite radionice, igru i zajedničko druženje.

v3

Kroz ovaj Vrtuljak prošlo je 2.400 djece, a za njih su bile organizirane čak 42 radionice. Vrtuljak se kroz tijedan dana zavrtio po cijelom gradu, bilo je tu sportskih, kreativnih radionica, predstava, posjeta kulturnim ustanovama i udrugama.

Dnašnje zatravanje Vrtuljka bilo je u Gradskom kazalištu Zorin dom gdje je nastupio Dječji ansambl Željezničar, a ovogodišnji Vrtuljak završio je Humanitarnim piknikom „Njima na dar“, koji organizira Udruga Jak kao Jakov u suradnji s Udrugom kuhara Karlovačke županije, prikupljena sredstva na pikniku idu za pomoć obiteljima čija su djeca oboljela od malignih bolesti. Pinkink na ŠRC Korana još je u tijeku, a Ivančica Rubido iz Udruge Jak kao Jakov poziva sve na Koranu, jer uz dobru zabavu i specijalitete karlovačkih kuhara možte pomoći oboljeloj djeci za čije liječenje roditelji izdvajaju znatna sretstva te im na taj način olakšati tešku svakodnevicu.

v4