web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Otvorena vrata Prirodoslovne škole

KARLOVAC – Prirodoslovna škola Karlovac danas je otvorila svoja vrata. Tom prigodom svi zainteresirani mogu upoznati školu, programe i mogućnosti koje se nude. Održane su tako razne radionice, a i prikazani razni eksperimenti.

Prirodoslovna škola ima tri programa, a to su prehrambeni tehničar, poljoprivredni i veterinarski tehničar. Dan otvorenih vrata prilika je da učenici 8. razreda osnovnih škola pobliže upoznaju programe u školi i iz prve ruke vide što se sve u školi može naučiti.

U školi je danas bilo zanimljivo jer su veterinarski tehničari doveli svoje kućne ljubimce te iz prve ruke pokazali što su naučili. Jedan od učenika pokazao je ispitivanje ispravnosti mlijeka, dok su učenici smjera prehrambeni tehničar pokazali kako se radi sir.

Iako je svake godine sve manje zainteresiranih za Prirodoslovnu školu, za novi program agroturističkih tehničara puno je zainteresiranih. Koliko se osmašima sviđaju prirodne znanosti vidjet ćemo već na upisima, jer prijave za upise u srednje škole počinje 26. lipnja.

prirodoslovna_2