Savez za Hrvatsku prema riječima D. Srba čvrsta koalicija i nakon nedjeljnih izbora

KARLOVAC – Predstavici Saveza za Hrvatsku, koalicije koju čini osam stranaka, sinoć su u Gradskoj knjižnici “Ivana Gorana Kovačića” u Karlovcu održali predizborni skup za izbore za Europski parlament. Predstavili su karlovačkoj javnosti izborni program i smjernice Saveza za predstojeće europske izbore te objasnili javnosti svoje stavove. Program koalicije osam stranaka predstavili su nositelj liste Milan Kujundžić zatim Daniel Srb, Željko Cvrtila i Marko Lukić.

– Hrvatskom narodu ne treba govoriti kakvo je stanje u zemlji, svi to dobro vide. Ja ih molim da ne nasjedaju na laži, da otvore oči i shvate da je sve u rukama naroda i oni će u nedjelju odlučiti da li u Hrvatskoj počinje preokret i izlazak iz ropstva i propadanja ili ćemo ostati zarobljeni lažima, elitama i propašću Hrvatske države, rekao je Kujunđić.

szh1

Zajednička lista Saveza za Hrvatsku sastavljena je od predsjednika osam političkih stranaka – HSP-a, HDSSB-a, Zore, Obiteljske stranke, A-HSS-a, Hrasta, ABH i Zavjeta za Hrvatsku, a predsjednik HSP Daniel Srb sinoć je kazao da je to dugotrajna kolaicija nastala iz potrebe hrvatskog trenutka, jer stranke koje su do sada vodile Hrvatsku, pokazale su da je ne vode u dobrom smjeru.

szh4