Adamović: Pothodnik je opasan i već je odnio jedan život

KARLOVAC – Karlovački pothodnik odnio je prvu žrtvu. Tvrde tako u karlovačkoj podružnici stranke Zeleni zajedno. Naime, zbog zapuštenosti i derutnosti pothodnika, jedna osoba se poskliznula i pala, zbog čega je nakon tri dana preminula. Zato su još jednom Zeleni zajedno upozorili na opasnosti ovog objekta, o čijim potencijalnim opasnostima upozoravaju gotovo godinu i pol.

90-godišnja Jelena Jerinić pala je 9. travnja u pothodniku, te je nakon tri dana preminula. Iako njezina obitelj ne smatra da je uzrok pada voda koja se slijeva u pothodniku, Bernard Adamović iz Zelenih zajedno upozorava da je pothodnik opasan, te poziva na njegovu sanaciju kako bi se spriječila eventualna buduća stradavanja.

Upozoravajući na opasnosti karlovačkog pothodnika, iz Zelenih zajedno su još jednom podsjetili da imaju investitora za uređenje objekta, no, ni ovog puta nisu željeli reći njegovo ime. Potvrdili su da je održan sastanak u Gradskoj upravi, no, da od gradskih vlasti nikakve pozitivne odgovore nisu dobili.

Adamović je kazao i da je jedan od obrtnika u Pothodniku bio primoran zatvoriti radnju zbog lošeg stanja objekta, a o tome je još u rujnu obavijestio nadležne, no kaže, nitko mu na dopise nije odgovorio.

pothodnik_adamovic