Vučić: Što je s odštetom za Karlovačku županiju?

KARLOVAC – Dva su dana do izbora za Europski parlament. Prilika je to za rezime kampanje i poziva biračima da izađu na izbore. Upravo je to učinio danas županijski odbor HDZ-a, koji su se osvrnuli na aktivnosti tijekom kampanje, ali i poplave koje su zadesile istok naše zemlje.

HDZ-ova lista kandidata za Europski parlament ima predstavnika branitelja, dijaspore, ali i umirovljenika. Da imaju najbolju listu ustvrdio je predsjednik županijske organizacije stranke Ivan Vučić, kazavši da očekuje puno veći odaziv birača na ove izbore nego što je to bilo prošle godine. Vučić se osvrnuo i na događaje u Slavoniji.

– Danas se govori da će Vlada napraviti kuće i platiti odštete, a ja se pitam što je s odštetom za Karlovačku županiju. 31 milijun štete od poplave i 2 milijuna štete od leda. Šteta je nastala prije 4 mjeseca, a nismo dobili niti kune. Mi mislimo da naši građani nisu građani drugog reda, zaključio je Vučić.

Ova stranka na listi ima 5 žena, i sve su se one dokazale u svom radu, naglasila je Marijana Tomičić iz Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski. Pozivu na izbore pridružio se i potpredsjednik HDZ-a Damir Jelić.

Podsjećamo, izbori za Europski parlament održavaju se ove nedjelje, a glas za svog favorita Karlovčani će moći dati na 83 biračka mjesta.