Galetići će do Božića biti u novom domu

CRNO KAMANJE – Obitelj Galetić iz Crnog Kamanja prije četiri mjeseca ostala je bez krova nad glavom. U požaru im je izgorjela kuća, no zahvaljujući dobrim ljudima koji su pomogli donacijama ova obitelj Božić bi trebala dočekati u novom domu.

Dobre ljude diljem Hrvatske, ali i Australije te Njemačke ganula je priča obitelji Galetić kojoj je požar progutao kuću i svu imovinu. Brzom reakcijom skupljene su brojne donacije za ovu obitelj, a u akciju su se uključile i općina Generalski Stol, Karlovačka županija, brojne tvrtke i pojedinci.

Đurđica Galetić kaže kako je crijep dignut na krov u doslovno sat vremena, tako da ne sumnja kako će i krovište sutra biti završeno, a u radovima sudjeluju ljudi iz cijele županije.

Financijski su donacijama uspjeli pokriti i veći dio nego su se nadali, a obećana im je pomoć i što se stolarije tiče, tako da očekuju da će im prostati samo troškovi unutarnjeg uređenja.

Svi koji žele pomoći obitelji Galetić i dalje to mogu učiniti. Trenutno se nalaze u kući rođaka Mike i Katice Galetić, u kojoj će ostati do završetka radova. Broj mobitela Vjekoslava Galetića na koji se možete javiti ako želite pomoći je 099 197 00 99.