web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Rukometna srijeda u Karlovcu

KARLOVAC – Srijeda će u Karlovcu biti u znaku rukometa. Uz tradicionalnu Svetu misu zahvalnicu za karlovačke sportaše, u sportskoj dvorani u Grabriku će biti održan turnir polaznika Rukometne škole. Ovaj rukometni događaj okupit će u Karlovcu i poznate sportaše i sportske djelatnike.

– Svetu misu zahvalnicu za sportaše ove godine organizira Ured za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije. Bit će to svojevrstan susret duhovnog i tjelesnog, našalio se povjerenik za pastoral sportaša đakon Marijan Spehnjak, dodajući da im je ove godine cilj bio animirati one najmlađe sportaše i upoznati ih s onima koji su nešto napravili u rukometu. Tako će mali rukometaši imati prilike popričati s proslavljenim rukometašem Zlatkom Saračevićem, trenerom Zagreba Borisom Dvoršekom, te našim reprezentativcima Stipom Mandalinićem i Sandrom Obranovićem.

Nakon turnira koji u srijedu počinje u 16,30 sati svi će prisustvovati Svetoj misi koja će biti služena u Pastoralnom centru Župe Presvetog Srca Isusova u Novom centru.