web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Dokazali da je Karlovac rasadnik odličnih rukometaša

KARLOVAC – Karlovac je danas bio u znaku rukometu. Uz tradicionalnu Svetu misu zahvalnicu za karlovačke sportaše, u sportskoj dvorani u Grabriku održan je turnir polaznika Rukometne škole. Ovaj rukometni događaj okupio je u Karlovcu i poznate sportaše i sportske djelatnike.

Mladi karlovački rukometaši imali su priliku pokazati što su naučili u Rukometnoj školi. Da je rukomet sport koji privlači i dečke i cure, te da naši rukometaši uspijevaju usprkos nedostatku financija složio se i slavni nekadašnji hrvatski reprezentativac Zlatko Saračević. Uz njega, podršku mladim rukometašima dali su Luka Stepančić i Josip Šandrk. Stepančić im je poručio da je najvažnije da su tu svojom voljom i da vole rukomet, te da kroz sportski život nauče cijeniti igru i svoju ekipu.

Da im podrška poznatih sportaša puno znači dokazali su svojom igrom i mladi rukometaši, koji su se srčano borili na terenu sportske dvorane u Grabriku. Iako pobjednika turnira nije bilo, još jednom su dokazali da je Karlovac rasadnik odličnih rukometaša.

rukomet_grabrik_2