web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Dani otvorenih vrata u Udruzi Free Dance – želite li saznati više o plesu svratite u Križanićevu!

KARLOVAC – Tjedan suvremenog plesa obilježava se 31 godinu zaredom, ove godine događanja su počela 28. svibnja, a završavaju u nedjelju plesnim predstavama u Zagrebu. Osim glavnog grada Hrvatske, tjedan suvremenog plesa obilježen je u Rijeci te u Karlovcu.

Drugu godinu za redom zahvaljujući Udruzi Free Dance Karlovac se uključio u obilježavanja Tjedna suvremenog plesa plesnom predstavom “15 minuta TRAFIK-a”, koja je izvedena na Starom gradu Dubovcu. Festival je ove godine, uz široku paletu plesnih izričaja, prezentirao ples kao snažan alat koji promiče ujedinjavanje, ravnopravnost te ruši granice svakodnevnih stereotipa. Tjedan suvremenog plesa ponudio je zanimljiv program, a događanja u Zagrebu još uvijek traju.

Događanja u organizaciji Udruge Free Dance nastavljaju se danima otvorenih vrata u prostorijama u Križanićevoj ulici. Sutra u 17 sati je na rasporedu program kojim se mladima želi približiti plesna umjetnost, u petak će biti predstavljen klasični balet, a u subotu u 11 sati je na rasporedu kontakt improvizacija, najavila je Melita Spahić Bezjak.