web karijera 1160*120
web struka 1160*120

LED fest počinje 28. lipnja na Starom gradu – niz gostiju iz svih područja alternativne kulture

KARLOVAC – Sedmu godinu zaredom bit će održan LED fest u organizacije Udruge Poluga. Festival moderne elektroničke glazbe i video izričaja počinje 28. lipnja na Starom gradu Dubovcu, a i ove godine naglasak je na afirmaciji manje poznatih izvođača.

Prva večer Led festivala 28. lipnja ujedno je i dio Koridor turneje koju uz karlovačku Polugu organiziraju udruge iz Vukovara i Zadra, a bass je orijentirana tako da će ljubitelji ovog stila sigurno doći na svoje. Posebno će vas rasplesati vedri Filip Motovunski, torzo će vam prodrmati 207 iz Pule i Kula iz Vukovara, ali i neizostavni domaćini Kodin, Tekitoka i Naos. Predstavlja se i jedna od najmlađih sound system ekipa, Boca Sound System iz Zadra čiji razglas ćete imati prilike čuti tokom cijele večeri, najavljuju iz Poluge.

Ovakva događanja organiziraju se nekoliko puta godišnje van festivala koji je kruna godišnje produkcije, a posjećuju ga gosti iz svih područja alternativne kulture. Ledukacije koje redovno organizira udruga Poluga pomažu da se održi kontinuitet kroz radioničke aktivnosti.

Kroz nekoliko dana trebao bi biti poznat i cijeli program Led festivala koji će s osim na Starom gradu održavati u samom centru, na Korani, a dio radioničkog programa u Centru za mlade u Grabriku. Sve informacije možete saznati na facebook stranici led festivala. Donatori su ove godine Ministarstvo kulture RH, Zaklada Kultura Nova, Grad Zagreb – gradski ured za kulturu obrazovanje i sport, Grad Karlovac, Karlovačka Županija, Turistička zajednica Grada Karlovca, Turistička zajednica Karlovačke županije i Hrvatska turistička zajednica, dok su partneri Clubture, Boca sound system, Zadar Snova i Udruga VUKA.