web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Kuglana u Domu za starije Sv. Antun za sve osobe treće životne dobi

KARLOVAC – U suradnji s Udrugom “Tončica” Dom za starije i nemoćne Sveti Antun Karlovac dobio je viseću kuglanu. Rezultat je to projekta „Igrom kroz godine”. Službeno otvorenje viseće kuglane uz turnir najavljeno je za utorak 17. lipnja u 9 sati.

Udruga “Tončica” koja okuplja istomišljenike koji rade na poboljšanju kvalitete života osoba treće životne dobi u Karlovcu te Dom Sv. Antun zajedničkim su snagama aplicirali na natječaj Grada Karlovca, sredstva su im odobrena, a kuglana čeka službeno otvaranje.


Uz glavni cilj navedenog projekta, a to je pružanje dodatnih sadržaja za kvalitetno ispunjavanje vremena starijih osoba, postoji i želja da se povežu različite ustanove i udruge koje se bave osobama starije životne dobi. Upravo stoga na otvorenje kuglane stižu korisnici i korisnice dnevnog boravka karlovačkog Crvenog križa, članovi Matice umirovljenika Karlovac i Kluba umirovljenika Karlovac.


Kuglana će biti dostupna svim starijim građanima grada Karlovca, koji tijekom dana mogu slobodno doći i na recepciji Doma zatražiti čunjeve.