web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Novi ORaH zasađen u Dugoj Resi – povjerenica Gordana Sladoja Trbuščić

DUGA RESA – Zasađen je još jedan ORaH. Naime nakon Karlovca, stranka Održivi razvoj Hrvatske dobila je svoju podružnicu i u Dugoj Resi. Za povjerenicu je izabrana Gordana Sladoja Trbuščić koja je naglasila kako je još puno posla pred njenim timom ljudi, a još je prerano govoriti o lokalnim izborima.

– Trenutno nam je cilj konsolidirati stranku, održati unutarstranačke izbore na jesen koji će iznjedriti predsjednika te formirati odbore i forume tako da se članstvo što više uključi u to, istaknula je Sladoja Trbuščić.

Dugoreški orah ima 20-ak članova, a nadaju se još većem broju. Svoje želje baziraju na ostvarenim rezultatima na EU izborima gdje su se ankete pokazale točnima, a ORaH treća stranka u državi.

– Mislim da moramo dati svoj maksimum, imamo dosta mladih članova koji su se prepoznali u programu i koji žele sudjelovati. Do sada su mladi bili zapostavljeni, a oni su ti koji moraju birati i biti izabrani, a to će im pružiti ORaH, poručila je Sladoja Trbuščić.

Iako mnogi ORaH-u prigovaraju kako nema jasan program, jer gotovo svaka stranka se zalaže za održivi razvoj, iz vodstva stranke takve kritike odbacuju, te najavljuju još žešće aktivnosti.

– Mi jako intenzivno radimo upravo na razvijanju resornih politika i mislim da će se mnogi iznenaditit. Planiramo tijekom ljeta ići s prezentacijama naših politika, jednom po jednom, istaknula je članica predsjedništva ORaH-a za Zapadnu regiju Marina Biti te dodala kako to sve ne znači da se pripremaju za parlamentarne izbore jer nastoje imati fokus na poslu, izborna utakmica ne smije biti utakmica za rejting već on mora biti posljedica rada, pa tako i izbora, a ne razlog zbog kojeg političari djeluju.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/orah_duga_resa/*{/rokbox}