Novi koncept Dana piva – ništa nije kao prijašnjih godina

KARLOVAC – Dani piva doživjet će velike promjene, od samog izgleda prostora na kojem će se odvijati pa do programa koji će ove godine biti na četiri pozornice. Vratiti posjetitelje na Dane piva jedan je od glavnih ciljeva, a organizatori očekuju da će u tome biti uspješni.

Vratiti Dane pive u vrh regionalnih manifestacija glavni je cilj nove organizacije. Ova manifestacija već godinama stagnira, a novi koncept donosi velike promjene, kaže direktorica prodaje tvrtke Fest Anita Tuček. Program će se odvijati na četiri pozornice, bit će samo jedan ulaz, glavni šator nalazit će se na mjestu na kojem je dosadašnjih godina bio lunapark koji se pak seli odmah na ulaz preko puta parkirališta, a za djecu će tamo biti i pozornica. Etno pozornica nalazit će se na mjestu na kojem je dosadašnja središnja pozornica, a na Trgu klubova smjestit će se rock-urbana pozornica. Karlovački ugostitelji imat će svoj kutak na Trgu restorana gdje će se moći kušati autohtona jela.

Ove godine na Danima piva nastupit će neizostavna Maja Šuput, Jelena Rozga, Ivan Zak, Jole, Jasmin Stavros, Klapa Intrade, Massimo, Thompson, Hladno pivo i Dubioza kolektiv.

U svakom slučaju i ove godine najavljen je besplatni prijevoz, neće izostati ni povorka i vatromet, a promicat će se i svijest da se maloljetnicima ne prodaje alkohol. Preostaje nam pričekati 22. kolovoz kada je predviđeno otvaranje ove manifestacije, koja će i ove godine potrajati deset dana.