web karijera 1160*120
web struka 1160*120

EFRI ponovno otvorio mogućnost studiranja u Karlovcu!

KARLOVAC – Od jeseni će se ponovno realizirati mogućnost studiranja u sklopu Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Danas je na uvodnom predavanju, održanom u Gimnaziji, dekan prof.dr.sc Heri Bezić upoznao buduće studente sa planom i programom studija na ovom fakultetu. Prijavljenih je za sada 70-ak studenata, kojima se daje na izbor osnovna i napredna razina studija, odnosno preddiplomski i diplomski studij. Studentima će se u Karlovcu pružiti jednaka mogućnost učenja i polaganja ispita kao i izvanrednim studentima u Rijeci. Predavanja će biti dostupna putem interneta, a sve provjere znanja putem kolokvija i ispita bit će omogućeni u našem gradu.

Svaka razina studija, uključuje razne module, odnosno semestre, a sav će program biti usmjeren na poduzetnički smjer, jer kako kaže dekan Bezić, upravo te poduzetničke struje nedostaje u državi.

Ovakav fleksibilniji način studiranja, u info centru Karlovac, bit će prilagođen i studentima u radnom odnosu. Svi zainteresirani za bilo kakav upit mogu se javiti u evidenciju studija ili Matiji Radoviću, tako da neometano možete sjesti na jesen u školske klupe i oplemeniti svoje znanje, kao zalog za svoju budućnost!