web karijera 1160*120
web struka 1160*120

706 tisuća kuna za projekte u turizmu i poljoprivredi

KARLOVAC – Oko 700 tisuća kuna dodijelio je Grad Karlovac za sufinanciranje projekata iz područja poljoprivrede i turizma. Tako je danas ugovore potpisalo 39 korisnika koji će ovim novcem sufinancirati 39 različitih projekata.

Strategijom Grada Karlovca obuhvaćen je posebno jedan prostor grada, onaj ruralni dio. Ova strategija je utvrdila niz vrijednosti i prednosti, ali i niz nedostataka tog prostora i upravo poticanjem gospodarstva, objavom ovih natječaja i dodjelom ovih sredstava nastojimo te vrijednosti ovog ruralnog dijela grada Karlovca izdići i iskoristiti, odnosno umanjiti njihove nedostatke, istaknula je na potpisivanju ugovora dogradonačelnica Marina Kolaković.

Iako se čini da se ne radi o velikim iznosima, napomenula je dogradonačelnica, sigurna je da će sredstva biti dobro utrošena.

U ime svih dobitnika bespovratnih sredstava Gradu se zahvalila Zora Lauš, koja je kazala da se nada da će ova dodijeljena sredstva pridonijeti budućoj suradnji i poslovnom zbližavanju svih sudionika u projektu u svrhu što bolje promocije i doprinosa razvoja turizma u našem gradu.

ugovori_turizam_2